25/1/2014: Γιαννιτσά, Νομού Πέλλας

Με το "όπλο" παρα-πόδα βρίσκονται και οι συνάδελφοι της περιοχής του Νομού Πέλλας. Σε μεγαλειώδη συγκέντρωση το Σάββατο 25/1/2014 δήλωσαν την ετοιμότητά τους, αναμένοντας τις κυβερνητικές εξαγγελίες σχετικά με τα αγροτικά φωτοβολταϊκά
Στα Γιαννιτσά, μετέβησαν εκ μέρους της Διοίκησης του συνδέσμου ο πρόεδος Κώστας Σπανούλης, ο Γραμματέας Κώστας Γιωτάκος, ο ταμίας Γιώργος Ζιάμας το Μέλος Πετρούλα Σαρακινλή, ο νομικός του Συνδέσμου Παντελής Λαμπριανίδης ενώ φυσικά παρών ήταν και ο αντιπρόσωπος της περιοχής Θεόφιλος Κοτανίδης που κατέβαλε σημαντική προσπάθεια για την οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Οι συνάδελφοι της περιοχής ενημερώθηκαν για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε (δείτε πιο κάτω video και ηχητικά), ενώ υπέβαλαν και τις δικές τους ερωτήσεις.
Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία η κ. Αναστασία Μυλώνογλου ανακυρήχτηκε επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου, εξ' αιτίας ενός τραγικού περιστατικού, το οποίο η Διοίκηση του Συνδέσμου μας πληροφορήθηκε μέσα στην αίθουσα:
Ο σύζυγος της κ. Μυλώνογλου, αυτοκτόνησε πριν μερικούς μήνες εξ' αιτίας της οικονομικής πίεσης από την δημιουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου που δημιούργησε.

Ακούστε στο ηχητικό, τα λίγα λόγια της συναδέλφου,
από το βήμα της συγκέντρωσης:

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στα "πηγαδάκια" μετά το πέρας της συνέλευσης, το περιστατικό και κυρίως τα αίτια που το προκάλεσαν, σχεδόν αποσιωπήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έπειτα από "παρεμβάσεις"!
ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Δείτε και ακούστε μέρος των όσων έγιναν στα Γιαννιτσά, στα παρακάτω video και ηχητικά αποσπάσματα.
video 1: Εισαγωγική ομιλία του Κώστα Γιωτάκου και του Θεόφιλου Κοτανίδη:

video 2: Εισαγωγική ομιλία του Κώστα Σπανούλη: