15/7/2014: Πέλλα

ΠΕΛΛΑ

Ανοικτές συναντήσεις στο Νομό Πέλλας με ευρύτατη θεματολογία, με συνολικά 104 Μέλη, είχε την Τρίτη 15/7/2014 αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.

Στο Μακεδονικό Νομό βρέθηκαν οι Κώστας Σπανούλης και Κώστας Γιωτάκος, για προγραμματισμένη συνάντηση με Μέλη του Δ.Δ.  Πέλλας που έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ενώ στην πορεία στο τραπέζι προστέθηκε και ο τοπικός Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ: ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Μετά ο συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΔΔ Πέλλας και Μέλος μας κ. Βασίλης Στεργιούλας (στη φωτό δεξιά με τον κ. Σταμενίτη), δήλωσε στο afo.gr:

- "Φαίνεται, ότι μετά το κούρεμα, οι αριθμοί τείνουν να ομαλοποιηθούν, με εξαίρεση τις τράπεζες, οι οποίες σφυρίζουν αδιάφορα λες και δεν έγινε καμία μείωση τιμών.

Ο κόσμος της περιοχής είναι αγανακτισμένος, ιδιαίτερα με μία συγκεκριμένη τράπεζα, η οποία φαίνεται ότι αδιαφορεί πλήρως και μάλιστα θα λέγαμε ότι προκαλεί κι όλας με τη συμπεριφορά της.

Η συζήτηση που είχαμε με τη διοίκηση του Συνδέσμου μας, ήταν πολύ παραγωγική, ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι ο βουλευτής κ. Σταμενίτης που παραυρέθηκε, έδειξε  σε μεγάλο βαθμό ενημερωμένος για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά αλλά και ζήτησε απαντήσεις σε πράγματα που δεν γνώριζε."


 

ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ

Το πρωί της Τρίτης, η Διοίκηση συναντήθηκε με ομάδα Μελών του Συνδέσμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ η συζήτηση ξεκίνησε στις 11.00' το πρωί, μια μερίδα συναδέλφων έμεινε ως τις 19.30' το βράδυ, ανατρέποντας ...ολοσχερώς το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του προέδρου και του Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση οργανώθηκε μόλις 15 ώρες νωρίτερα και κατάφεραν να προσέλθουν -σε ώρα μάλιστα εργάσιμη- πάνω από 70 Μέλη μας!

 

Παραυρέθηκαν φυσικά και οι εκπρόσωποί των Νομών: Θεόφιλος Κοτανίδης (Πέλλας) και Σήφης Μωϋσίδης (Ημαθίας), ενώ αρκετά Μέλη ήρθαν από Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.